În orașul de la malul Dunării poți ajunge cu diverse mijloace de transport.

Cu avionul

AvionDacă preferi zborul cu avionul, cele mai apropiate aeroporturi sunt cele de la Bacău și București. Distanțele nu sunt mai mari de 260 de km, iar legătura între aeroport și orașul Galați se realizează prin autobuze, trenuri sau firme de transport care efectuează transferuri aeroportuare.

Alte aeroporturi internaționale sunt cele de la Oradea, Sibiu, Cluj, Iași și Constanța.

Pentru nu a avea surprize neplăcute, verifică informațiile despre mijloacele de transport disponibile de la aeroporturi.

 

__________________________________________________________________

Cu trenul

TrenuriÎn Galați există o gară, capăt de linie feroviară. Aceasta face legătura dintre oraș și restul țării, putându-se ajunge în Galați cu trenul din practic orice colț al continentului.

Vizitează site-urile companiilor de transport feroviar CFR Călători și Transferoviar Călători pentru detalii despre trasee, legături între orașe, prețuri bilete și orare.

 

 

 __________________________________________________________________

Cu mașina

MasinaDacă optezi pentru un drum cu mașina, fie de la bun început, fie doar de la aeroport, poți alege între diferite modalități de a parcurge drumul spre Galați. Unele firme private de transport în comun oferă și servicii de transfer aeroportuar.

 

 

 

__________________________________________________________________

Microbuz

Microbuz-GSMÎn România există firme private de transport în comun care prestează servicii de transport călători interjudețene.

Pentru a afla detalii legate de trasee, prețuri, orare și legături, vizitează site-urile Autogări.ro și GSM Trans.

 

 

__________________________________________________________________

Taxi

TaxiDesigur, există și varianta alegerii unui taxi pentru a acoperi distanța dintre orașul dorit și Galați. Dar, cu toate că ar putea fi cea mai rapidă variantă, cu siguranță este cea mai scumpă.

Așadar, această variantă ar trebui să fie luată în considerare ca ultimă soluție și doar pe distanțe mici, gen de la aeroport până în orașul cel mai apropiat.